Limbă:

Fermer Plus

Limbă:

Fermer Plus

Despre noi

FERMER PLUS - companie de familie!

Istoria companiei FERMER PLUS a început în 1998, odată cu începutul cooperării companiei noastre cu cîțiva dintre cei mai mari producători mondiali de semințe de legume, peliculă pentru seră de înaltă calitate, îngrășăminte și substrat de turbă.

În fiecare an, compania noastră extinde gama de produse, pentru a oferi clienților săi cele mai noi tehnologii și inovații, pentru a obține randamente maxime, produse ecologice pentru întreaga populație a țării noastre.

FERMER PLUS – Arta cultivării!

Semințe de legume

Compania FERMER PLUS este distribuitorul exclusiv în Moldova a semințelor de legume a companii producătoare olandeze „BEJO”.

BEJO este o companie olandeză cu renume mondial, care folosește tehnologii moderne în selecția și reproducerea semințelor pentru a produce hibrizi de legume noi, unici, cu performanțe îmbunătățite pentru cerințele de contemporane și pentru viitor.

Compania BEJO este orientată spre piața internațională și operează în mai mult de treizeci de țări ale lumii. Cultivatorii de legume aleg produsele BEJO, deoarece sunt întotdeauna siguri că pot obține cele mai bune rezultate în agricultura modernă.

«BEJO» - este calitate!

Îngrășăminte

Compania FERMER PLUS este și distribuitorul exclusiv în Moldova, a producătorului inovator belgian de îngrășăminte complexe solubile în apă și Gel - compania Lima Europe NV.

Istoria Lima Europe NV a început în Belgia în 1999. De atunci, compania a devenit un lider global în tehnologia îngrășămintelor speciale, concentrate, complexe, Gel.

Brandul GROGREEN este în prezent un brand bine cunoscut în toată lumea, cu o reputație pentru calitatea belgiană și tehnologii inovatoare unice.

Produsele Gel sunt ultima generație de îngrășăminte concentrate, complexe, testate și implementate de departamentul de cercetare al companiei belgiene „Lima Europe NV” în întreaga lume. Gamă de îngrășăminte Gel este destinată atât aplicațiilor la rădăcină, cât și foliare. Îngrășămintele Gel sunt special formulate pentru aprovizionarea optimă a rădăcinilor și frunzelor, permițînd fermierului să crească randamentul și să îmbunătățească calitatea produsului. Datorită pH-ului acid 2.0 a îngrășămintelor, efectul utilizării acestor îngrășăminte asupra solurilor alcaline din Moldova este deosebit de pronunțat.

Lima Europe NV este partenerul D-vostră de încredere în îngrășăminte.

Substrat de turbă

Compania noastră FERMER PLUS este distribuitor al producătorului lituanian de substrat profesional de turbă SULINKIAI.

Compania „SULINKIAI” și-a început activitatea în 1938 ca producător de turbă. SA „SULINKIAI” a fost fondată în 1993. Din 2000 - „SULINKIAI” a investit o parte semnificativă a capitalului în modernizarea echipamentelor și a noilor tehnologii. În prezent, SULINKIAI este una dintre cele mai mari companii producătoare de turbă din Lituania.

„SULINKIAI” oferă o gamă largă de substrat de turbă pentru micii producători, florari și producătorii agricoli profesioniști.

Materia primă pentru substratul de turbă este selectată, prelucrată și testată într-un laborator care îndeplinește standardele internaționale, grație căruia este oferit un produs de înaltă calitate care satisface orice cerință, chiar și la cei mai pretențioși clienți.

"SULINKIAI" - Calitate garantată!

Peliculă pentru mulcire și seră

Compania „POLITIV” - Israel, este un lider mondial mondial în producerea peliculei profesionale pentru agricultură din întreaga lume.

FERMER PLUS este distribuitorul exclusiv al companiei israeliene „POLITIV”, fondată în 1985. Încă de la începutul său, compania s-a concentrat pe atingerea celui mai înalt nivel de calitate a produsului, creînd inovație și progres constant.

Producția companiei POLITIV este considerată în prezent cea mai modernă. Liniile de producție de ultimă generație oferă calitate, sortiment și diferite tipuri și dimensiuni ale produselor.

POLITIV - Mai mult de 30 ani de măiestrie - asta este diferența!

Protecție biologică și polenizare

Din 1987, compania belgiană BIOBEST este bine cunoscută pentru rolul său de lider în industria bondarilor. Este una dintre cele mai importante companii din lume în polenizarea naturală și controlul biologic al dăunătorilor și bolilor. Pe lîngă faptul că este cunoscut pe scară largă în domeniul polenizării, BIOBEST oferă o gamă largă de insecte, acarieni și nematode pentru protecția biologică a plantelor.

Cu șaisprezece companii de pe cinci continente, 120 de distribuitori în aproape șaptezeci de țări și aproape o mie de angajați în întreaga lume, BIOBEST este partenerul perfect pentru a oferi producătorilor agricoli servicii de consultanță specializată. BIOBEST este specializat pentru culturile legumicole, ornamentale și fructifere.

FERMER PLUS este distribuitorul exclusiv al „BIOBEST” în Moldova!

BIOBEST – Recoltă biologică durabilă!

Agro sfoară, profesională

Compania producătoare poloneză „Terplast” este partenerul FERMER PLUS și furnizează agro sfoară profesională de înaltă calitate.

Istoria uzinei de prelucrare a materialelor plastice Terplast a început în 1984. Apoi a apărut o nouă fabrică de producție - prima din industria sfoarei din centrul Poloniei.

Terplast este, de asemenea, un lider în producția de benzi de legare (ambalare).

Clienții noștri au încredere în Terplast pentru calitatea înaltă a produsului.

Terplast - Să legăm totul!

Plase suport și protectoare de soare

Cei mai mari producători de plase din plastic din Europa, concernul spaniol INTERMAS NETS SA și ungar DÁNOS PTY LTD, au înființat o societate mixtă după mulți ani de cooperare cu succes. La 1 aprilie 2008, compania a preluat conducerea unei noi întreprinderi INTERMAS EASTERN EUROPE LTD, cu sediul în Albertirs (Ungaria).

Compania INTERMAS operează pe toate segmentele pieței, de la agricultură pînă la construcții, ambalaje, dar acordă o importanță deosebită agriculturii și horticulturii.

În fiecare an, cel puțin 20 de produse noi apar în cataloagele companiei INTERMAS.

INTERMAS - Rețeaua Viitorului!

Tave pentru răsaduri

Din 1972, compania Herku Plast (Germania) produce tave de plastic pentru cultivarea răsadurilor.

Tavele Herku Plast sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cu o durată lungă de folosire. Cercetarea științifică a companiei "Herku Plast" în domeniul dezvoltării sistemului radicular al plantelor, face ca produsele lor să fie unice și inovatoare.

Tehnologia de creștere cu ajutorul tavelor vă permite să obțineți răsaduri puternic dezvoltate, călite, puternice, ce este cheia pentru obținerea randamentului maxim.

Herku Plast Kubern GmbH - din 1972, calitate germană de neschimbat!

Folie ati-îngheț

Brandul german „Lutrasil” este cunoscut în toată lumea din 1974.

Producția foliei anti-îngheț pentru agricultură este amplasată la uzina modernă Quaregna Cerreto, situată în nord-vestul Italiei. Tehnologiile inovatoare de producție care utilizează cea mai bună materie primă, face marca Lutrasil una din cele mai bune la calitate și tehnologie de pe piața mondială.

Lutrasil este o generație modernă de materiale agricole destinate agriculturii profesionale.

Soluție pentru umbrire

SUDLAC a fost fondată în 1959 în Grenoble, sud-estul Franței.

SUDLAC oferă soluții de înaltă calitate pentru protejarea culturilor din sere prin optimizarea luminii solare primite.

Compania producătoare SUDLAC crede în capacitatea de a se adapta la un climat permanent schimbător. Scopul SUDLAC este de a permite tuturor producătorilor în sere să se adapteze la condițiile climatice care se schimbă rapid de la an la an.

„SUDLAC” - Vă vom acoperi!

Accesorii pentru creștere

FERMER PLUS oferă clienților săi accesorii pentru cultivarea legumelor de la compania olandeză Bato Plastics BV.

Peste 30 de ani, Bato produce produse din plastic de înaltă calitate pentru agricultură și horticultură.

Bato este lider mondial în domeniul său și se mîndrește cu realizările sale. Compania se străduieste să ofere cea mai bună calitate cu cel mai mic impact asupra mediului, susținută de un nivel remarcabil de servicii. Obiectivul principal al Bato este de a găsi soluții inovatoare și adecvate împreună cu cultivatorii care se străduiesc să își maximizeze randamentul.

Bato lucrează pentru lumea viitorului!